Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Elin ma 4 miesiace i swoje przyzwyczajenia niestety tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
aguss zapytala tylko o zdanie, Nana wyrazila swoja opinie, ja swoja. Od tego chyba jest forum? Nikogo nie obrazilam, mozesz sama sprawdzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
AK83, ja zazwyczaj mala w domu ubieram w body i spodenki, a na dwor dokladam tylko np bluzke na gore, albo dzis npnic nie nakladalam na gore i kombinezon.i Tylko przykrywam kolderka i dwor, Mala po spacerze jest cieplutka wiec nie jest jej zimno i nie jest tez spocona wiec nie jest jej goraco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Mamo Madzia_02 sliczne ma imie twoja corcia.Pozdrawiam.Ja tez planuje miec dzidzie i bardzo wam zazdroszcze a i boje sie ciazy,objawow a najgorzej porodu jejku!Podziwiam mamy ktore juz urodzily!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
mam nadzieje,ze jej sie tez unormuje, tak jak piszecie dziewczyny, na razie potrzebuje tylko wytrwalosci, mala jest taka marudna jak ja wybudzam i bardzo mi jej szkoda jak placze, zobaczymy co dalej bedzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
Z TYM UBIERANIE TO CIĘŻKA SPRAWA JA WŁASNIE DZISIAJ PIERWSZY RAZ PRZEGRZAŁM OSKARA JAK GO WYCIĄGAŁM Z KOMBINEZONY TO MIAŁ GŁOWKE SPOCONA I KARK A NIBY POWINNAM JUZ MNIEC TO OPANOWANE BO OSKI MA BRAT 5 LETNIEGO A JEDNAK ZDARZA SIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Kalba wlasnie za swoja opinie dostalo sie nanie bo wyrazila swoje zdanie ktore nie spasowalo daris i dlatego postanowila ja i inne mamy z tego powodu wysmiac a na koncu ublizac.Czytaj uwaznie od poczatku a zobaczysz kto ma tu racje daris czy nana!Ja nikogo nie bronie osobiscie tylko bronie prawdy!Bo daris zrobila ostatnio z tego forum niewiadomo co!A wystarczylo ze zostawila swoje zdanie dla siebie a jesli juz to mogla sobie darowac ublizanie tym mamom!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
dziekujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666